top of page
AQ SS-106-edit.jpg

 

AQ ACTIVE SERUM

Monipuolinen seerumi lisää tehokkaasti ihosolujen uudistumista. Se sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat torjumaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja korjaamaan vuosien aikana muodostuneita vaurioita, kuten pigmentaatiota, hienoja juonteita ja ryppyjä.

 

AQ Active Seerumin päivittäinen käyttö antaa tasaisemman värisävyn, kirkkaamman, kiinteämmän ihon pinnan sekä vähentää ryppyjä,  Ihon pinta säilyttää tasaisen kosteuden - tuntuu napakalta ja pehmeältä. Se on myös ei-komedogeeninen, joten se ei tuki huokosia.

 

GF (kasvutekijä) -teknologia palauttaa nuorekkaan ihon toiminnan korjaamalla sen vaurioita. Auringon aiheuttamia UV-säteilyn haittoja ja ilman saasteiden kuormitus vaikuttavat negatiivisesti ihon laatuun. 90% ihon ikääntymisestä, johon kuuluvat rypyt, karheus, pigmentaatio ja kimmoisuuden väheneminen johtuvat valovauriosta.

 

Active Serum sisältää patentoidun kasvuteknologian (US-patentti nro 8 518 879) omien ihosolujen luonnollisen kasvun ja ylläpitämisen edistämiseksi. Aktiivinen seerumi sisältää erittäin puhtaita fibroblastikasvutekijöitä - jotka ovat geneettisesti samanlaisia ​​kuin kehon luonnollisesti tekevät kasvutekijät. Ikääntyessämme, näiden kasvutekijöiden tuotanto vähenee, jolloin ihon kyvyttömyys nuorentua häviää.

Ihonhoidon täydentäminen aktiivisella seerumilla voi auttaa ihoa luonnollisesti nuorentamaan itseään ja palauttamaan ihon hyvinvoivaan tilaan.

 

Käyttöohjeet

Puhdistuksen jälkeen annostele pieni määrä puhtain sormin (paina kevyesti pumppua enintään puoliväliin) ja levitä kevyesti koko kasvojen, kaulan ja rinnan alueelle. Ihon uusiutuminen voi alkaa jo kahden viikon kuluessa, mutta ihon optimaalinen tulos on saavutettu noin kuuden viikon käytön jälkeen.

 

Vältä suoraa kosketusta silmiin.

 

 

INC

OligoPeptide-1, Water (Aqua) Glycerin, Polysorbate 20, Xantham Gum, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Citrus Aurantium Bergamonia (Bergamot) Fruit Oil, Phenoxyethanol, 1,2 Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Suositushinta 180,00 €

bottom of page