top of page
Endo-Test Headline.png

 

AQ ENDO-TEST

Endo-Test on ensimmäinen hormoniton testosteronihormonin toimintaa tasapainottava seerumi. Taustalla on patentoitu ratkaisu, joka aktivoi kehon proteiineja, jotka vastaavat testosteronihormonin tuottamisesta. Vaikka testosteronia yhdistetään yleensä miehiin, naisen testosteronitarve on yhtä tärkeä.

 

Ikääntyessään tätä hormonia tuottavat proteiinit sammuvat vähitellen, mikä johtaa rasvan lisääntymiseen, luu- ja lihasmassan menetykseen, libidon laskuun, erektiohäiriöihin, väsymykseen ja mielialan muutoksiin. . Tällä voi olla merkittävä vaikutus sekä miesten että naisten terveyteen ja hyvinvointiin.

 

Endo-Test on ensimmäinen hormoniton ratkaisu, joka on tarkoitettu käytettäväksi sekä miehillä että naisilla. Se palauttaa hormonaalisen tasapainon ja lisää kehon energiatasoja. Endo-Test aktivoi testosteronin tuotantoon osallistuvat proteiinit käyttämällä peptidispesifistä signalointitekniikkaa ja lisää kehon luonnollista kykyä tuottaa tätä hormonia.

Käyttöohjeet:

Endo-Test on seerumin muodossa ja se on helppo levittää. Annostele 1 ml (4 x pumppausta) kyynärvarren sisäpuolelle ja hiero käsivarret yhteen. Hiero käsivarsia, kunnes seerumi on imeytynyt kokonaan. Endo-Test-seerumia tulisi käyttää päivittäin ja johdonmukaisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

 

 

INC

Milli-Q water, soy lecithin (organic), phosphatidylcholine (organic), pluronic F127-a (polymer), 20-hydroxyecdysone, dehydroepiandrosterone, L-arginine, L-lysine, L-alanine, L-methionine, isopropyl myristate, dimethyl-isosorbide, taurine, cyclodextrin, caffeine, potassium sorbate (preservative), gonadorelin

bottom of page