top of page
Recovery serum.jpg

 

AQ RECOVERY SERUM

AQ Skin Solutionin Recovery Serum sisältää suuren pitoisuuden luonnollisia kasvutekijöitä sekä proteoglykaaneja ja glykosaminoglykaaneja. AQ Recovery Serum on suunniteltu parantamaan ihon luonnollista uudistumisprosessia edistämällä kollageenituotantoa, tukemalla verenkiertoa ja stimuloimalla solujen uudistumista. Seerumi on räätälöity täydentämään ihonhoitoa.

 

Tämän tuotteen korkea kasvutekijäkonsentraatio on suunniteltu erityisesti parantamaan ikääntymisen merkkejä, korjaamaan vaurioitunutta ihoa sekä nopeuttamaan toimenpiteiden jälkeistä toipumista. 

AQ Recovery Serum tehostaa ihon luonnollisia palautumisprosesseja, mikä voi korjata ja uudistaa ihokudosta stimuloimalla kollageenin tuotantoa, verenkiertoa, antioksidanttista aktiivisuutta ja solujen uudistumista.

Tämä tuote on tarkoitettu vain ammattilaisille!

 

INC

Human Fibroblast Conditioned Media, Water (Aqua), SD Alcohol 40, Propylene Glycol, Cellulose Gum, Polysorbate 20, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Menthyl Lactate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

bottom of page