top of page
AQ SS-192-edit.jpg

 

AQ VRS SERUM

 

Emättimen seinämän ohenemisesta ja kuivuudesta kärsii lähes puolet naisista jossain elämänvaiheessaan. Estrogeeni ylläpitää emättimen ja ulkosynnyttimien normaalia toimintaa ja verenkiertoa. Kun estogeenin tuotanto vähenee, aiheutuu tyypillisesti kuivuuden tunnetta ja limakalvot ohenevat. Emättimen kuivumisen ohella naiset voivat myös kokea kutinaa, kirvelyä ja pistelyä emättimessä sekä ulkosynnyttimissä. Paras itsehoito näihin oireisiin on paikallinen ja kosteuttava ilman hormonaalisia vaikutuksia.

 

Käyttöohjeet

Poista applikaattori kääreestä. Pidä napakasti kiinni applikaattorin paksusta päästä ja ravista siten, että sisältö siirtyy ohueen päähän.

Irrota ja hävitä applikaattorin suljin. Aseta applikaattorin avoin pää varovasti kohdealueelle ja levitä aine paksusta päästä napakasti painaen, kunnes applikaattori tyhjenee. Poista putki ja hävitä se. Aloita hoito käyttäen yksi applikaattori joka toinen tai kolmas päivä. Kuitenkin, riippuen kuivuuden vakavuudesta, VRS:tä voidaan käyttää myös tiheämmällä tai harvemmalla jaksotuksella.

INC

OligoPeptide-1, Water (Aqua), Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Lactic Acid, Chlorphenesin

Suositushinta 215,00 €

bottom of page